Μαριάννα Βλάχου
A
A
A
 
 
 

Πρόγραμμα διατροφής - τιμές

Το πρόγραμμα διατροφής που θα λάβετε θα είναι απόλυτα εντελώς προσωπικό και εξατομικευμένο, προκειμένου να ρυθμίσετε και διατηρήσετε το ιδανικό σωματικό βάρος, είτε είστε ενήλικας (παχυσαρκία ενηλίκων) ή έφηβος ή παιδί (νεανική και παιδική παχυσαρκία).

Διαμορφώνεται με βάση :

  • τα σωματομετρικά σας χαρακτηριστικά
  • το ιατρικό σας ιστορικό, τεκμηριωμένο από πρόσφατες εξετάσεις
  • τις μετρήσεις που θα γίνουν στον χώρο μας
  • τις διατροφικές σας προτιμήσεις
  • το καθημερινό σας πρόγραμμα ζωής

Παράλληλα, θα λάβετε τις απαραίτητες οδηγίες έτσι ώστε η εκτέλεση του προγράμματος να γίνεται βέλτιστα, δηλαδή με τον ελάχιστο δυνατό κόπο και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Με τις οδηγίες αυτές αλλά και την προσωπική κουβέντα, τις απορίες και τις διευκρινίσεις θα διαπιστώσετε ότι θα φτάσετε στον στόχο σας με πραγματικά λίγη προσπάθεια και θα μπορείτε να μείνετε κοντά του στο μέλλον μόνοι σας.

Επίσκεψη στον χώρο σας

Κατόπιν σχετικής συνεννόησης, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε το ραντεβού στον χώρο σας. Καλό πάντως θα είναι κάποια ραντεβού να γίνονται στο γραφείο προκειμένου να κάνουμε όλες τις απαραίτητες μετρήσεις.

Υποστήριξη

Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα σας στην προσπάθεια που καταβάλλετε. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά όποτε έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε βοήθεια.